МОП Чистач на пареа 10во1 Ariete AR4175


Спореди

Чистач на пареа
Моќност:1500 W
Ги елиминира 99,9% од бактериите без употреба на хемиски средства
Капацитет на садот за вода:0,35 литри
За неколку секунди е подготвен за работа
Автономија на пареа: 18 min.
Tелескопска алуминиумска цевка
Должина на кабелот: 5 метри
Тежина на производот: 2,38kg

4.990,00 ден ден.

SHOPPING CART

close