Zote Store ТЦ Олимпико Скопје

 • Zote Store Скопје ТЦ Олимпико
 • Лондонска 19 лок.15  1000 Скопје, Македонија
 • тел. +389 2 3228362
 • Работно време:
 • Понеделник :10-18 ч.
 • Вторник :10-18 ч.
 • Среда :10-18 ч.
 • Четврток :10-18 ч.
 • Петок :10-18 ч.
 • Сабота :10-15 ч.
 • Недела : затворено

Испратите порака

за кратко време ќе ви одговориме

 • Вработување
 • Ако сте заинтересирани за работа заедно со нас, ве молиме контактирајте не на овој емаил : zotebros@t.mk

SHOPPING CART

close