-20%

Fabbygo Pravosmukalka ILI-12

Fabbygo

Спореди

 

  • Моќност:1600W
  • Вмукувачка моќ:200W
  • Капацитет на вреќа:2L
  • Индикатор за полна вреќа
  • Телескопска цевка
  • Микро филтер

 

1.990,00 ден 2.490,00 ден ден.

SHOPPING CART

close