Waterpik ULTRA WP100

Waterpik
Availability:

Нема на залиха


Спореди

Карактеристики

Притисок: 10 до 100 PSI ( 0.689 до 6.895 Bar )

10 јачини на подесување на притисокот

Проток во минута : ( 384 ml )

Пулсирања по минута : 1400

Вклучени продолжетоци : 7

Ротирачки продолжеток : 360 Степени

Резервар
Капацитет : ( 651 ml )

Капацитет во секунди : 90с

Големини и тежина

Висина со продолжеток : ( 25.15 cm )

Ширина (Base) : ( 14.22 cm )

Длабочина (Base) : ( 13.46 cm )

Тежина на уредот : ( 0.671 kg )

7.400,00 ден ден.

Нема на залиха

SHOPPING CART

close