VOX Masina za susenje DM701

VOX

Спореди
Тип на машини Машине за сушење алишта
Врата на машината за сушење на алиштата Кондезациска
Максимален капацитет на сушењата 7 нивоа на печење , исклучување, високо-функционален ( тостирање, одмрзнување, загревање,отстранување на трошките
Бројот на програмите 15
Програми Cotton Extra Dry, Cotton Eco Cabinet Ready, Cotton Iron Ready, Synthetics Cabinet Ready, Synthetics Iron Ready, Delicate, Mix, Baby Care, Shirts 12min, Rapid 29min, Refresh, Drying 10min, Drying 30min, Drying 60min, Jeans
Функционални тастери Копче за одложен старт, копче за дополнително ублажување на гужвењето на облеката, копче за старт/пауза, опција за исклучување аудио сигнализација
Волумен на барабанот 100 л
Пречник на вратата 470 мм
Ефикасност на кондензирањето B
Технологија Сигурносно заклучување
Класа на енергија B
Систем за контролирање на дисбалансот Да
Off позиција Да
Аудио сигнализација Да
Двосмерно завртување на барабанот Да
Показатели Индикатор на циклусното сушење, индикатор на чистењето на кондензаторот, индикатор- показател за полнење на резервоарот за водата, индикатор полнење на филтерот
Гаранција 5 години
Боја Бела
Димензии на производот (ШxВxД) 596x845x563 мм
Нето тежина 35,2 кг

SHOPPING CART

close