VOX plotna EBC400DB 4 грејни зони, 60цм

VOX

Спореди
Категорија Вградени плочи
Тип Стакло-керамика
Бројот на зоната на готвење 4
Рингла 1 Стакло-керамика 145 mm, 1200 W
Рингла 2 Стакло-керамика 145 mm, 1200 W
Рингла 3 Стакло-керамика 180мм, 1800 вати
Рингла 4 Стакло-керамика 180 mm, 1800 W
Вкупна сила 6.5 kW
Показател на топлината на грејните површини Да
Технологија Сензорски копчиња, Сигурносно заклучување
Boja Црна
Ширина на вградените мерки 560 mm
Димензии на уредот (ШxВxД) 590x41x520
Нето тежина 9,5 kg

SHOPPING CART

close