Tesla Frizider RS2300H

Tesla

Спореди
Боја Бела
Енергетска класа A+
Насока на отварање на вратите Променливо
Тип Самостоечки
Капацитет 225 l/ 210л Одржувач/ 15л Комора
Ниво на бучност 42 dB
Уреденост Стаклени полици, 1 фиока за овошје и зеленчук, 4 полици на вратите, комора за замрзнување во горниот дел.
Систем на ладење Автоматско одмрзнување
Разладно средство (R600a/R134a): R600a/28g
Димензии (ШxВxД) 55/142/58cm
Гаранција 5 Години

 

SHOPPING CART

close