-30%

Intex Computer Multimedia Speaker IT-355

Intex

Спореди
  • 2.0 Канал, мултимедија звучник за PC, MP3, MP4 и лаптоп
  • Мал дизајн за лесна преносливост
  • Фреквенција : 20Hz – 20KHz
  • Осетливост : 300mV ±50mV
  • Напојување : USB 5V/DC

350,00 ден 499,00 ден ден.

SHOPPING CART

close