Canon Printer PIXMA G6040 A4, WiFi, Print, Sccan, Copy

Canon

Спореди

A4

WiFi

Print, Scan, Copy

6000 Страни Црна*

7700 Страни Боја*

Inkjet систем со дополнување на боја.

SHOPPING CART

close