BEKO Furna BIE 24301 W

Beko

Спореди
  • Фурна за вградување
  • Бела боја
  • Мултифункционална
  • Енергетска класа:A
  • Капацитет на фурната:71L
  • Електронски контроли
  • Вентилатор,Грил
  • Дигитален тајмер
  • Димензии:60x60x57cm
  • 5 Години гаранција

SHOPPING CART

close